دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی اسرائیل مدیر دفتر شبکه «المیادین» را بازداشت کرد عارف: ویژگی خاص محرم امسال، طنین انداز شدن صدای میهن دوستی ایرانیان بود برنی سندرز: ما می‌دانیم که جنگ وحشیانه اسرائیل علیه فلسطینی‌ها غیراخلاقی است معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی: اکثر مهاجرین نجیب، قانون‌مند و شریف هستند ویدئو| تحلیلگر سابق سازمان سیا: اسرائیل بدون آمریکا دوام نمی‌آورد! عراقچی: حملات غیرقانونی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد بود رویترز نوشت: پایان دور اول مذاکرات آتش‌بس غزه در قطر، بدون نتیجه ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی
سرخط خبرها

وعده رئیسی به کرمانی‌ها| تشکیل استان کرمان‌جنوبی در دستور کار دولت| منطقه ویژه اقتصادی جازموریان تشکیل می‌شود+ فیلم

  • کد خبر: ۱۲۰۸۶۷
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
وعده رئیسی به کرمانی‌ها| تشکیل استان کرمان‌جنوبی در دستور کار دولت| منطقه ویژه اقتصادی جازموریان تشکیل می‌شود+ فیلم
رئیس جمهور با اشاره به اینکه استان جنوبی کرمان حتماً تشکیل خواهد شد، گفت: از ابراز محبت مردم جنوب استان کرمان تشکر می‌کنم و من به خدمتگزاری مردم افتخار می‌کنم و خودم را سرباز نظام می‌دانم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز در ادامه برنامه‌های سفر دولت مردمی به استان کرمان، در اجتماع اقشار مختلف مردم جیرفت با بیان اینکه روز جمعه روز بسیار با برکتی است اظهار داشت: توفیق پیدا کردم که در نزدیک اذان ظهر در جمع خانواده شهدا و مردم جیرفت حضور پیدا کنم.

وی با ادای احترام به خانواده شهدا، گفت: توفیق داشتم در زمان وقوع سیل در جنوب استان کرمان، به جیرفت بیایم، اما توفیق نشد در جمع مردم با بصیرت و ولایی جیرفت حاضر شوم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز توفیق پیدا کردم به منطقه جازموریان و روستا‌های جنوب استان کرمان بروم، افزود: خدا را شاکرم که در جمع مردم انقلابی و متدین این منطقه هستم که در دوران انقلاب و دفاع مقدس خوش درخشیدند.

وی با اشاره به اینکه مردم این منطقه صادق در اعتقادات و باور‌های خود هستند، گفت: دلیل صدق این مدعا شهدا و جانبازان این منطقه و زنان و مردانی هستند که نسبت به انقلاب و پیام‌های امام (ره) و مقام معظم رهبری پایبند هستند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه مردم استان کرمان وضعیت ویژه‌ای دارند، افزود: حاج قاسم هر وقت به آستان قدس می‌آمد و با هم صحبت داشتیم نسبت به جنوب استان کرمان نگاه خاصی داشت و تفاوت نگاه او در این بود که باور داشت مردم جنوب استان مردم وفادار به انقلاب اسلامی و پایبند به خون مطهر شهدا هستند.

وی با اشاره به اینکه زمان شناسی و بصیرت مردم در جنوب استان کرمان را در عرصه‌های مختلف دیدیم، بیان کرد: مواضع انقلابی مردم جنوب کرمان نه در سخن بلکه در عمل دیده شده است.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز یکی از روز‌های بسیار مبارک بود و به نماینده، ولی فقیه در استان کرمان گفتم که "به لطف خدا وقتی در اجتماعات مردمی هستم اصلاً احساس خستگی نمی‌کنم و لذت من حضور در جمع مردم و رفع مشکلات آن‌ها است. "

وی با اشاره به اینکه حضرت رضا (ع) فرمود "بعد از انجام فرائض بهترین عمل باز کردن گره مشکلات زندگی مردم است" گفت: منطقه جنوب استان کرمان علاوه بر دانش و علم و همراهی با نظام در عرصه تولید و کشاورزی مردمی تولیدکننده و نقش آفرین در استقلال کشور و اهل تلاش و فعالیت و خستگی ناپذیر هستند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه نقش تولید امروز در استقلال کشور بسیار اهمیت دارد و مقام معظم رهبری فرمودند "تولید را در کشور رونق بدهید" ادامه داد: حتماً موانعی که در ارتباط با تولیدات کشاورزی وجود دارد باید برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه تغییر الگوی کشت در جنوب استان کرمان یک ضرورت است، ادامه داد: ما باید به سمتی برویم که واردات کشاورزی به پایان برسد و کشتی انجام شود که گام جدی در جهت استقلال کشاورزی و تولید کالا‌های اساسی باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در سفر قبل شاهد بودم سیل خسارت زیادی به مردم زده بود، گفت: این بارندگی هم تهدید است و هم فرصت و باید سد جیرفت تکمیل شود تا آب کنترل شده و از این آب که یک تهدید جدی است به نفع مردم و کشاورزی منطقه استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به تجربه گذشته صحیح نیست یکبار دیگر خسارت‌ها تکرار شود، افزود: مردم نباید نگران باران و برکت الهی باشند؛ در مصوبات سفر حتماً تاکید خواهیم کرد که سیلبند جیرفت احداث شود تا مردم نگران بارندگی‌ها نباشند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه احداث سیل بند جیرفت نباید زمان‌بر باشد و باید به سرعت و در زمان حداکثر یکسال و نیم به پایان برسد، گفت: ما در مصوبات منطقه ویژه جازموریان را داریم، اما هیچ اقدامی بعد از ۱۵ سال از گذشت این مصوبه نشده است.

وی با اشاره بله اینکه منطقه ویژه اقتصادی جازموریان حتماً رونق اقتصادی ایجاد خواهد کرد و به اشتغال منطقه کمک می‌کند، افزود: ظرفیت بزرگی در منطقه وجود دارد و متاسفانه ۱۵ سال به ناحق این مصوبه اجرا نشده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جازموریان باید هر چه سریع‌تر ایجاد شود و حتماً پیگیری خواهیم کرد، ادامه داد: جاده‌های مواصلاتی در جنوب استان کرمان باید جاده ایمن باشد و در مصوبات سفر خواهیم آورد.

وی با اشاره به اینکه مردم در منطقه جازموریان در شرایط بد طوفان شن بودند و مردم این منطقه خواستار شهرستان شدن جازموریان هستند، گفت: این مسئله در دستور کار دولت قرار می‌گیرد و حتماً جازموریان شهرستان خواهد شد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه مسئله استان شدن جنوب استان کرمان سال‌ها است که مطرح بوده و این مسئله در دستور کار دولت است و حتماً پیگیری می‌شود، افزود: استان شدن جنوب استان کرمان با تاخیر روبه‌رو شده و مورد توجه دولت است، اما باید با کار کارشناسی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه استان جنوبی کرمان حتماً تشکیل خواهد شد، بیان کرد: از ابراز محبت مردم جنوب استان کرمان تشکر می‌کنم و من به خدمتگزاری مردم افتخار می‌کنم و خودم را سرباز نظام می‌دانم.

رئیس جمهور با بیان اینکه خلع ید شرکت معادن فاریاب انجام شده و به‌زودی این معادن به افراد اهل واگذار و نگرانی مردم برطرف خواهد شد، گفت: معادنی که در استان کرمان به‌عنوان بهشت معادن ایران وجود دارد یک ظرفیت بزرگ است.

وی با اشاره به اینکه اداره معادن را این گونه نخواهیم پسندید، افزود: یک کار انقلابی در معادن استان کرمان باید انجام شود و امروز در جلسه شورای اداری استان کرمان حتماً این موضوع مطرح و پیگیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->